Dit was motorvakantie 2013

Geplaatst op 4 september, 2013 

Het jaarlijkse weekje motorvakantie ligt al langer dan een maand achter me. De dagboekschriftjes die ik bij me had en op allerlei terrasjes heb volgeschreven, gaan nu de kast in. Wat blijft zijn de blogs die het gevolg zijn van de conceptie die in deze schriftjes heeft plaatsgevonden:

Terwijl ik naar woorden zoek om mijn ervaringen van deze motorvakantie te duiden en naar nog meer woorden zoek om mijn dankbaarheid uit te drukken, weet ik dat ik het afscheid van dit thema alleen maar zit uit te stellen door naar woorden te zoeken. Om weg te komen van dit thema ga ik mezelf een flinke worst voorhouden:

(Praat nu tegen zichzelf….)

Stel jezelf nou eens voor dat de motorvakantie als avontuur op een schaal van nul tot tien geen tien scoorde zoals je dat op dit moment ervaart, maar dat het een twee was en dat er avonturen voor je liggen die  een drie scoren, een vier, een vijf, een zes, een zeven, een acht, een negen en een tien. Sta daar eens even bij stil en voel de opwinding en het verlangen. Er staat geen maat op wat je kunt ervaren. Zelf niet als je bij de tien komt want dan wordt de tien de nieuwe twee en begin je weer met avonturen op een nieuwe schaal.

More will be revealed.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

4 Reacties to “Dit was motorvakantie 2013”

 1. Daan on september 4th, 2013 10:46

  Ben ik een doemdenker als ik me bedenk dat als ik nu als een twee ervaar dit in de toekomst misschien beter een tien had kunnen zijn? Maar dat betekend ook dat er moment zijn die de tien ruimschoots kunnen overtreffen 🙂

 2. Peter de Kock on september 4th, 2013 11:35

  @Daan: het is met die 0 – 10 schalen erg simpel. Je bedenkt een schaal waar je blij van word. En je kunt die schaal elk moment weer aanpassen.

 3. Motorreizen on september 9th, 2013 22:58

  Ik moet je nageven, Peter. Respect voor het feit dat je alleen op reis bent gegaan! En alleen reizen kan zeker net zo leuk zijn als in groepsverband.

  Gr Dico

 4. Peter de Kock on september 11th, 2013 21:00

  @Dico: bedankt. Misschien dat ik het ooit nog eens doe met een groep maar dan liefst een klein groepje.

Laat je reactie achter!