Mijn persoonlijke hitteplan

Geplaatst op 3 augustus, 2013 

40 graden of meer? Met mijn persoonlijke hitteplan lach ik erom: met een zonnehoed modelletje cowboy en een zwarte zonnebril zie ik er zo cool uit dat mijn gevoelstemperatuur meteen tien graden daalt.

Terras 40 graden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn hitteplan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaard onder Fotobloggen

Tags: ,

Reacties

Een Reactie to “Mijn persoonlijke hitteplan”

  1. Michael Minneboo on augustus 3rd, 2013 10:49

    🙂

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close