Brief uit de toekomst

Geplaatst op 7 augustus, 2009 

Vandaag lag er in de brievenbus een brief als antwoord op mijn ‘brief aan de toekomst‘ van gisteren.  Ik deel graag met jullie wat de toekomstige bewoners van de aarde ons laten weten.

Beste huidige bewoners van planeet aarde,

Wij zijn nogal geschrokken van de brief die wij van Peter hebben gekregen. Wij hebben naar aanleiding van die brief een grote incarnatie conferentie georganiseerd en besloten niet op planeet aarde te incarneren. Een planeet waar je op een terras niet eens staand een biertje mag drinken geeft naar ons idee een veel te zwaar collectief karma en daar willen wij graag van verschoond blijven.

Onze incarnatie conferentie was een indrukwekkende bijeenkomst. Op een groot video scherm was te zien hoe het er in jullie tijd op aarde aan toegaat. Is het echt waar dat jullie je door andere mensen laten vertellen wat je moet denken, wat je moet doen en hoe je moet leven terwijl jullie dat diep van binnen allemaal zelf weten? Is het echt waar dat jullie elkaar uitmoorden door oorlog terwijl vrede jullie natuurlijke staat van zijn is? Is het echt waar dat er mensen sterven van honger en dorst terwijl er overvloed aan eten en drinken is voor iedereen?

Toen we deze videopresentatie gezien hadden was de beslissing om niet te incarneren op planeet aarde snel genomen. Blij dat we waren! We hebben daarna nog flink feest gevierd en bier gedronken. Staand.

Hartelijke groeten van wij die niet op aarde terugkeren.

Bewaard onder Verhaaltjes

Tags: , ,

Reacties

3 Reacties to “Brief uit de toekomst”

 1. Gertrud Althausen on augustus 9th, 2009 19:29

  Het is de hoogste tijd om iemand daarheen te suren die een curus in wonderen gaat geven, ze laat inzien dat al die sores van niet staand mogen drinken buiten de kroeggrens juist voor oplossing van al dat karma dient.Die ze laat inzien dat al die betutteling ook wel iets nuttigs heeft, je hoeft zelfs niets.

  Wie oh wie zouden we kunnen sturen die geloofwaardig overkomt? Het Toll(e)(t)me voor ogen,Paulo so Co(e)(o)l(ho),Dr.Phil en Oprah?
  Zullen wij maar gaan? Zijn we d’r ook meteen vanaf!

 2. Gertrud Althausen on augustus 9th, 2009 19:48
 3. Zielen in beroering | Peter’s weblog on augustus 10th, 2009 20:27

  […] brief van de zielen die niet op aarde willen incarneren heeft in sommige spirituele sferen nogal wat wierook in beroering gebracht. De volgende […]

Laat je reactie achter!