Zielen in beroering

Geplaatst op 10 augustus, 2009 

De brief van de zielen die niet op aarde willen incarneren heeft in sommige spirituele sferen nogal wat wierook in beroering gebracht. De volgende hevig-naar-patchouli-ruikende-brief  werd vandaag bezorgd.

Beste huidige bewoners van planeet aarde,

Wij willen graag reageren op de brief van de zielen die schrijven niet op aarde te willen incarneren. Hier in de zielenwereld werkt het zo dat als je niet wilt incarneren op aarde, je dat ook niet hoeft. En daar hebben wij, anders dan bij jullie op aarde, geen kantoorgebouwen vol regeltjes en wetten voor nodig.

Elke ziel die op aarde incarneert kiest daar zelf voor. Als er zielen zijn die niet terug willen naar de aarde, dan is dat hun eigen keuze. Elke ziel is uniek in de keuzes die het maakt. Al die verschillende keuzes leiden tot verschillende ervaringen en dat is precies wat wij zielen willen: van alles en nog wat ervaren. En hoewel het universum erg groot is kunnen wij sommige ervaringen alleen op aarde opdoen.

Die zielen die niet naar de aarde terugkeren, schrijven in hun brief over een videopresentatie die ze tijdens een incarnatie conferentie hebben gezien. Bij die videopresentatie zetten wij een paar vraagtekens. Afgaand op wat ze daarover in hun brief schrijven lijkt het er op dat die zielen naar een compilatie van jullie NOS journaal hebben gekeken of naar CNN. Het geeft een nogal eenzijdig beeld van jullie planeet.

Wij zijn van een andere zielengroep en willen juist heel graag op aarde incarneren omdat we willen ervaren hoe het is elkaar aan te raken. Fysiek aanraken of elkaar aanraken met woorden is iets dat wij niet kennen en dolgraag willen ervaren. Wij willen ook beleven hoe het is om van kunst te genieten zoals muziek en mooie boeken. Wij willen incarneren op aarde omdat we willen ervaren hoe het is om te vergeten wie we zijn en hoe het is om daar op aarde met z’n allen weer achter te komen. En om dan een vet feest te vieren.

Hartelijke groeten van wij die wel op aarde terugkeren.

Lees ook: 1. brief aan de toekomst en 2. brief uit de toekomst.

Bewaard onder Verhaaltjes

Tags: , ,

Reacties

Een Reactie to “Zielen in beroering”

  1. Gertrud Althausen on augustus 10th, 2009 21:48

    Wat voor idioten waren dat nou weer die naar nieuwsvideos gekeken hebben – dat verklaart een hoop. Die wel willen komen hebben de juiste spirit(us). Enige onjuistheid is dat wie niet wil niet hoeft te gaan – daar zijn uitzonderingen op, soms ‘moet’ dat gewoon vanwege die taak …..
    Dat vette feest wil ik ook beleven. Als mijn bevalling gebeurd is nodig ik je ook uit voor beschuit met muisjes zonder wierrook op een mosbedje,aards en degelijk.

Laat je reactie achter!