Dankbaarheid voor 2012: vooruitkijken

Geplaatst op 28 december, 2012 

Het einde van het jaar is voor mij niet alleen een moment om achteruit te kijken maar vooral een moment om vooruit te kijken. Aan goede voornemens doe ik niet maar sinds 2004 schrijf ik aan het einde van het jaar op wat ik het in het nieuwe jaar graag wil meemaken. Lekker graven naar wat ik echt graag wil, erover dromen en fantaseren en het daarna opschrijven.

Dromen zijn geen bedrog alleen hebben sommige dromen langere tijd nodig voor ze werkelijkheid worden. En andere dromen manifesteren zich op een andere manier.  Dan droom ik bijvoorbeeld van financiële vrijheid en krijg ik iets wat steeds meer lijkt op vrij zijn van mijn gedachten.

De uitdaging is niet het dromen zelf maar het herkennen van alle geschenken, ze met beide handen aannemen en dank je wel zeggen.

Lees ook:

 

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!