Dankbaarheid voor 2012: veranderingen

Geplaatst op 27 december, 2012 

Als ik zo tegen het einde van het jaar achteruit kijk, dan zie ik vooral veranderingen. Hoewel mijn externe wereld chaotischer lijkt dan ooit tevoren, ervaar ik in mijn innerlijke wereld het tegenovergestelde.  Het is er goed vertoeven dankzij alle veranderingen. Als dankbaar voorbeeld daarvan: wegkijken van mijn gedachten.

 

Bewaard onder Fotobloggen, Persoonlijk

Tags: , ,

Reacties

3 Reacties to “Dankbaarheid voor 2012: veranderingen”

  1. Sonja Broekhuizen (@zsonja) on december 27th, 2012 13:38

    Haha, daarin herken ik mij wel 🙂

  2. Peter de Kock on december 27th, 2012 20:03

    @Sonja: en je persoonlijke blogs als getuige…

  3. Sonja Broekhuizen (@zsonja) on december 28th, 2012 07:33

    😉

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close