Woordcrisis

Geplaatst op 20 november, 2008 

Help! We zitten weer in een nieuwe crisis. Nog niet eens bijgekomen van de kredietcrisis of er dient zich alweer een nieuwe crisis aan: de woordcrisis. Woordcrisis betekent dat sommige woorden ineens totaal geen waarde meer hebben. Ze zijn waardeloos geworden.

Het woord dat als eerste ten prooi is gevallen aan deze woordcrisis is het woord crisis zelf. Het woord crisis betekent vanaf vandaag niks meer. Zou er een beurskoers voor woorden bestaan, dan zou de koers van het woord crisis nul komma nul zijn.

En als gevolg hiervan zijn alle berichtgevingen in de media, kranten, radio, tv, Internet, over welke crisis dan ook, eveneens waardeloos. Geef er geen aandacht meer aan, Misschien komt het dan ooit nog eens goed met het woord crisis.

Bewaard onder Actualiteit, Mening

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!