Interview Marshall Rosenberg over Geweldloze Communicatie

Geplaatst op 17 juli, 2008 

Als vervolg op het artikel Geweldloze Communicatie in organisaties hier een interview met Marshall Rosenberg over Geweldloze Communicatie. Marshall Rosenberg heeft het concept van Geweldloze Communicatie bedacht. In dit interview gaat hij onder andere in op het vertalen van oordelen naar behoeften, het gebruik van beschermende macht en het toepassen van Geweldloze Communicatie in vredesbesprekingen. Geweldloze Communicatie: speaking a language of life.

Bewaard onder Communicatie

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close