Goed dat we ons aan elkaar ergeren gemeente

Geplaatst op 28 maart, 2015 

Hallo gemeente,

Ik weet zeker dat jullie je aan ons ergeren en dat is goed, ga daar vooral mee door. Wij zijn inderdaad een stelletje cowboys die niet in een hokje zijn te stoppen en wij doen inderdaad ook ons best een aantal van jullie regels en procedures te saboteren.  We kunnen impulsief zijn, hartstochtelijk en onberekenbaar en hebben soms maar weinig oog voor wat jullie het algemeen belang noemen. Het is allemaal waar wat jullie van ons vinden.

Wij ergeren ons ook aan jullie en dat is ook goed en wij gaan daar mee door. Wij vinden dat jullie inderdaad teveel naar regeltjes en procedures kijken en dat jullie bang zijn voor het avontuur. Jullie kunnen kil, koel en berekenend zijn en hebben soms maar weinig oog voor vernieuwing en voor wat er in de straten, buurten en wijken van de stad gebeurt. Het is allemaal waar wat wij van jullie vinden.

En toch, we hebben elkaar nodig. We zijn samen een nieuwe dans aan het leren en dat gaat gepaard met elkaar zo af en toe op de tenen trappen. Soms best hard en pijnlijk. Tegenstellingen zijn ervoor om nieuwe verlangens te lanceren en dat doen we samen volop. Bedankt voor jullie aandeel daarin.

Bewaard onder Mening

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!