Wijkteachings: wat nou mislukking?

Geplaatst op 27 mei, 2014 

Wijkteachings part 3

Ik heb het de afgelopen weken vaak gezegd: het mag mislukken. Zeker bij zo’n grote uitdaging als de buurtmoestuin.

Het is een bevrijding toe te staan dat het mag mislukken. En ook als het mislukt, als bijvoorbeeld op een dag alle planten dood zouden zijn, dan herinner ik me die foto’s op Facebook van volwassenen en kinderen die spontaan met emmer en gieter de straat overstaken om de planten water te geven.

Dan denk ik aan de eerste buurtbewoonster die op zaterdagochtend 17 mei de Talentzaal van Kindcentrum de Ontdekking binnen stapte, triomfantelijk haar bijdrage aan de buurtmoestuin liet zien en vervolgens hard meewerkte om het allemaal voor elkaar te krijgen.

Dan denk ik: wat nou mislukking? Het was een groot succes!

Buurtmoestuin hulp uit de wijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt dit hele project volgen op de wijkblog Oosterheide via de tag buurtmoestuin.

Bewaard onder Fotobloggen, Persoonlijk

Tags: , ,

Reacties

Laat je reactie achter!