Het heeft geen zin want morgen ligt er weer afval

Geplaatst op 7 april, 2014 

Die discussie over zwerfafval, of het wel zin heeft zwerfafval op te ruimen omdat het er morgen weer ligt.

Ik stofzuig elke week in de wetenschap dat het een week later weer nodig is. Omdat ik in een schoon huis wil wonen.

Ik douche elke dag in de wetenschap dat het de volgende dag weer nodig is. Omdat ik schoon en fris wil zijn.

Ik eet en drink meerdere keren per dag in de wetenschap dat dit de volgende dag weer nodig is. Omdat ik gezond en vitaal wil zijn.

Volgende week ligt er weer stof. Klopt. Morgen ben ik weer vuil. Klopt. Straks heb ik weer honger en dorst. Klopt. Maar dat zijn geen redenen om maar niet te stofzuigen, douchen, eten en drinkt.

Vandaag ruim ik zwerfafval op omdat ik een schone leefomgeving wil en graag gezond voedsel eet zonder plastic erin en dat ook komende generaties toewens. En dat er morgen weer afval ligt is geen reden om het dan maar te laten liggen. Pak het op.

Lees ook:

Bewaard onder Mening

Tags:

Reacties

Reacties gesloten.

Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close