Zes jaar bloggen

Geplaatst op 30 december, 2013 

‘Verdien je er ook geld mee?’ Een vraag van mensen die zelf niet bloggen en die maar amper weten wat het is.  Ik doe het nu zes jaar en wat ik ermee heb gegeven is niet eens in geld uit te drukken.

De economie van het geld is stervende, de economie van het geven is de planeet aan het redden.

Lees ook: Van bloggen word je rijk

 

Bewaard onder Bloggen

Tags: , , , , , ,

Reacties

8 Reacties to “Zes jaar bloggen”

 1. Michael Minneboo on december 30th, 2013 17:14

  Zes jaar alweer, Peter. De tijd vliegt als je tiept. Gefeliciteerd in ieder geval! Op naar volgende blogavonturen 🙂

 2. Peter de Kock on december 30th, 2013 20:03

  @Michael: Bedankt. Waren zes vette jaren, op naar het zevende.

 3. Marjanneke on december 30th, 2013 23:33

  Hé, da’s grappig! Je geeft geen antwoord op de vraag 😉

 4. Peter de Kock on december 31st, 2013 12:12

  @Marjanneke: Ik zal mijn boekhouder even vragen wat ik erop kan antwoorden 🙂

 5. Daan on januari 2nd, 2014 13:28

  ‘wat het verdient’ als uitgangspunt nemen levert enkel een verdienmodel op die een flinke hap neemt uit je basis, je moet inboeten in vrijheid en creativiteit als je dat voorop stelt. Wat je verdient is niet in geld uit te drukken. Dat is met alles zo waarin jezelf uiten centraal staat. Muziek maken omdat je er geld mee kan verdienen is anders dan muziek maken, omdat je graag muziek maakt, dat hoor je, bij films, bij boeken, bij alles, je merkt het meteen. Als er met liefde is geïnvesteerd betaald dat ook driedubbel in liefde terug. Als er geld in is geïnvesteerd moet je nog maar zien wat er uit komt en wat het jou oplevert.

 6. Peter de Kock on januari 2nd, 2014 20:19

  @Daan: Wat kan ik hier nou op zeggen? ‘Mee eens’ of ‘Like’ klinkt zo misplaatst want ik vind het goddelijk wat je schrijft.

 7. Rob Alberts on mei 17th, 2015 18:48

  December 2009 begon ik met bloggen.
  Twee langdurige winterslapen en een blogverhuizing verder geniet ik nog steeds van het bloggen.

  Ja, ook mij maakt het rijker!

  Zonnige groet,

 8. Peter de Kock on mei 17th, 2015 21:13

  @Rob: Ik heb je blog nu ook gevonden. Dat is ook zo leuk aan bloggen: je komt met allerlei nieuwe dingen en mensen in aanraking. Een hoop mensen die ik via het bloggen heb leren kennen zijn echte vrienden geworden. Over rijk gesproken…

Laat je reactie achter!