Buurtdemocratie in Oosterhout

Geplaatst op 29 november, 2013 

Voor de blog- en stadsgenoten van ‘Ook van Wosterhout’ schreef ik een gastblog: Buurtdemocratie in Oosterhout.

Wie de wijblog Oosterheide volgt hoef ik natuurlijk niet te vertellen dat dit verhaal over buurtdemocratie zwaar is geïnspireerd door deze wijkblog en alles wat daarmee samenhangt. Maar de geboorte van het verhaal over buurtdemocratie lag deze zomer in Aken.

Waar een wandeling over een pleintje toe kan leiden….. Het kan raar lopen allemaal.

Alvast een goed weekend allemaal.

Bewaard onder Gastblogs

Tags: , , ,

Reacties

Een Reactie to “Buurtdemocratie in Oosterhout”

  1. De beste cover roept vragen op - Michael Minneboo on juni 16th, 2014 19:49

    […] steeds meer het heft in eigen handen. We beginnen steeds meer zelf dingen te organiseren. Zoals een wijkblog beginnen om buurtdemocratie uit te dragen. Zelf weer aan de slag gaan en je niet afhankelijk opstellen van die zogenaamde […]

Laat je reactie achter!