Bruikleen en bezit

Geplaatst op 24 mei, 2013 

En zo kwam er via de speel-o-theek economie een bak vol constructor in huis. Ja, en dan ga ik ook kwijlen, niks aan te doen. Dus samen aan de slag en een beetje buurman en buurman spelen.

Met de film ‘Ibbeltje‘ naar het boek van Annie M.G. Schmidt nog vers op het netvlies, wilden we iets maken dat net zo cool en stoer is als de gemotoriseerde bezem van die heks uit Ibbeltje. Een geweldige heks trouwens, dat gezicht van haar als haar gevraagd wordt bent u nou de heks uit roodkapje?

En voilĂ , hier het resultaat, gemaakt met bruikleenmateriaal. Het bouwwerk is dus niet ons bezit maar dat dondert niks want wat we bezitten zijn de prachtige herinneringen en het plezier dat we eraan beleefden.

speel-o-theek

Bewaard onder Fotobloggen, vaderschap

Tags: , , ,

Reacties

3 Reacties to “Bruikleen en bezit”

  1. Ingrid Greitemann on mei 24th, 2013 10:13

    Mijn genieten van de speel-o-theek bestaat uit het uitzoeken van speelgoed dat ik wil lenen, haar gezicht als ze ziet wat ik heb geleend en het plezier dat ze (en deze keer jij dus ook!) beleeft aan het spelen ermee! Hetzelfde heb ik trouwens bij de bieb!

  2. Peter de Kock on mei 24th, 2013 19:45

    @Ingrid, de bieb, daar noem je zoiets. Daar wil ik ook nog eens naar toe. Lekker rondsnuffelen tussen de boeken. Maar met een goed boek neig ik toch sterk naar ‘bezit’ 🙂

  3. Ingrid Greitemann on mei 24th, 2013 20:06

    Dat wil ik idd nog een keer zien, jij in de bieb! Ik vind het heerlijk! Kom gezellig een keer met ons mee!

Laat je reactie achter!