Dingen doen waar je blij van wordt

Geplaatst op 14 maart, 2013 

Aan den lijve ondervonden: als je teveel gericht bent op het doen van dingen waar je blij van wordt, dan word je juist minder blij.  Dan wordt blij zijn een vorm van presteren en presteren is voor blij zijn als een kwartier aan je mobiele telefoon hangen met je ex tijdens een romantisch diner voor twee.

Bewaard onder Mening

Tags: ,

Reacties

4 Reacties to “Dingen doen waar je blij van wordt”

 1. Petra on maart 15th, 2013 10:33

  Overal van genieten dan maar? Zonder moeite te doen?

 2. Peter de Kock on maart 15th, 2013 13:18

  @Petra: Dat is hwet woord dat ik zocht: moeite. Volgens mij is dat een soort weerstand en dat blokkeert. Bedankt.

 3. Daan on maart 18th, 2013 11:37

  net drie dagen seminar achter de rug en flink moeten presteren, toch ben ik blij dat ik gegaan ben en de verplichting ben aangegaan om mee te doen.. Het waren drie leuke, leerzame maar zeker zware dagen die me fysiek zeker hebben uitgedaagd.

  Ik word regelmatig gebeld, niet specifiek mijn ex, maar als ik niet wil, dan neem ik niet op

 4. Peter de Kock on maart 18th, 2013 17:43

  @Daan: Onderscheid maken tussen ja en nee en voelen wanneer ja en wanneer nee, meer heeft een mens toch niet nodig? Zeg maar nee 🙂

Laat je reactie achter!