Wat doet een man tijdens de internationale vrouwendag?

Geplaatst op 11 maart, 2013 

Ik kom vrijdagmiddag thuis van een gezellig afspraakje met Huub Koch in Spirit Rotterdam (noteer even dat je daar ontzettend lekker en gezond kunt eten) en heb nog even tijd om achter mijn laptop te kruipen voordat ik ga koken.

Zo kom ik in het dashboard van mijn eigen blog terecht om op een reactie te reageren. Ik check meteen ook even de statistieken en zie dat er iets niet klopt. Al die min of meer gelijkmatige balkjes van de voorbije weken die aanduiden hoeveel bezoekers er zijn geweest, zijn ineens helemaal in elkaar gekrompen. Hoe kan dat nou? Die bezoekers kunnen toch niet met terugwerkende kracht zijn verdwenen?

Mijn ogen bewegen heen en weer langs de grafiek en zien helemaal rechts op vrijdag 8 maart een kolos van een kolom in beeld. Deze kolos heeft ervoor gezorgd dat de statistiekmodule, in een poging alles in verhouding weer te geven, alle andere balkjes drastisch kleiner heeft gemaakt dan ik gewend ben. Ik ben dus geen bezoekers armer geworden maar juist een heleboel rijker.

Hoe komen al die bezoekers ineens bij mij terecht? Ik zoek verder en zie dat er honderden bezoekers binnen zijn gekomen door via zoekmachines te zoeken op:

Nu wordt het helemaal vreemd want waarom is er ineens zoveel belangstelling voor de internationale mannendag die pas in november is?

Oh………. wacht even ……….. Vrijdag 8 maart is het internationale vrouwendag en wat doet een man dan……….?

Hij gaat op zoek wanneer het internationale mannendag is.

En ja, daar had ik vorig jaar iets over geblogd:  Internationale mannendag

Bewaard onder Bloggen

Tags: , , ,

Reacties

2 Reacties to “Wat doet een man tijdens de internationale vrouwendag?”

  1. Sannah on maart 12th, 2013 14:17

    Haha, dat doet me denken aan m´n twee zoons; als de één een meevaller of iets leuks (denk aan ´n feestje, een gevonden euro op straat) heeft, gaat de ander meteen op zoek wanneer hij óok zoiets kan hebben. Net of het vooral precies in balans moet zijn.

  2. Peter de Kock on maart 13th, 2013 19:33

    @Sannah: Wat eem mooie en treffende vergelijking.

Laat je reactie achter!