Successen vieren

Geplaatst op 4 februari, 2013 

‘We are not here to compete, we are here to collaborate. Every cell in the body is programmed to collaborate with the other cells in order to promote the higher functioning of the whole organism. That’s where our joy comes from. And it’s not that if one person succeeds there is not enough for you.

In the universe all is infinite. The more success somebody else has, the more space for success there is for you. And if you are blaming other people for their success, violently you know, thinking I wish they weren’t so successful, you will then subconsciously sabotage success when it comes towards you. 

You got to have in your own life what you bless in other peoples live. Because you are subconsciously setting yourself up. If I bless you for your success, I celebrate your success. I am opening the way for me to to give myself permission to succeed. But If I am hoping that you won’t succeed because of this idea that there will be less for me if you succeed, it is the exact opposite. If I instead celebrate everybody’s success ,so that I can permit myself the same, the universe will open up for me that way.’

Marianne Williamson in haar podcast over The Law of Devine Compensation

Dus als je vindt dat iemand zijn/haar succes niet heeft verdiend, als je vindt dat het succes van een ander tot stand is gekomen op manieren die je afwijst, weet dan dat je je eigen succes ondermijnt.  Heeft een ander succes, al is het bijvoorbeeld met het maken van muziek waar jij helemaal niks aan vindt, wees blij voor die ander en zegen het succes want het opent de weg naar je eigen succes.

Ik wens jou alle successen van de wereld toe.

Bewaard onder Citaten

Tags: , , ,

Reacties

3 Reacties to “Successen vieren”

  1. Alice on februari 4th, 2013 14:02

    Twijfel en onderwaardering richting onszelf , maakt dat we de zon bij de ander niet in het water kunnen zien schijnen.

  2. Peter de Kock on februari 4th, 2013 17:25

    @Alice: en angst dat er niet genoeg is denk ik maar dat zou ook best een laagje onder of boven de twijfel en onderwaardeing kunnen zijn die jij noemt.

  3. Petra on februari 5th, 2013 09:27

    Dank je! Jij ook gefeliciteerd met je succes!

Laat je reactie achter!