Een boek over op je bek gaan als HET coachboek van 2012

Geplaatst op 11 oktober, 2012 

Dit is wat ik vond van het boek ‘Opkrabbelen nadat je op je bek bent gegaan: Weg met de experts, leve de ervaringsdeskundigen.

Het boek is geschreven door Karin Ramaker met bijdragen van Gijs Hoofs, Heide Goris, Katja Linders, Marieke Sweens en van iemand die door het alledaagse zwerft…

Opkrabbelen is door de NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches, genomineerd voor beste coachboek van 2012. Wil je wat voor me doen? Stem dan op ‘Opkrabbelen: klik hier om te stemmen. Bedankt.

Wat zeg je, je wilt redenen horen om op ‘Opkrabbelen’ te stemmen? Kijk, dat het een goed, praktisch, inspirerend, creatief Do It Yourself boek is hoef ik natuurlijk niet te vertellen. Maar wat zwaar mag wegen in je keuze voor ‘Opkrabbelen’ is dat ik zin heb in een feestje 🙂

Rectificatie: de link om op ‘Opkrabbelen’ te stemmen heb ik verwijderd. Lees hieronder de reactie van Karin en je begrijpt waarom ik dat heb gedaan. Rest me nog te zeggen dat ‘Opkrabbelen’ gewoon het beste coachboek van 2011 is en dat ik hoop dat ze bij de NOBCO van coachen meer verstand hebben dan van boekverkiezingen.

Bewaard onder Boeken

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Een boek over op je bek gaan als HET coachboek van 2012”

  1. Petra on oktober 11th, 2012 19:29

    Werk aan de winkel, Peter! Dit is waar je via jouw link terecht komt namelijk:

    Hmm, de pagina waar je naar zocht kan helaas niet (meer) gevonden worden.

  2. Karin Ramaker on oktober 11th, 2012 20:49

    helaas kreeg ik vandaag mail dat opkrabbelen uit de wedstrijd is gehaald. het boek is half december 2011 uitgegeven en dat past niet in het criterium. gek dat ze dat bij nobco zelf hier geen nacheck op hebben gedaan. bovendien is het dus zo dat als je een boek in het laatste kwartaal uitbrengt je niet mee kunt doen. zo ver een stomme wedstrijd.

Laat je reactie achter!