Codependentie netwerk

Geplaatst op 17 september, 2012 

Het is gratis, bestaat bijna een half jaar, heeft op dit moment 64 leden en is opgericht door Henny Bos: het codependentie netwerk.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar informatie over codependency (in het Nederlands codependentie of mede-afhankelijkheid genoemd) en die tot de ontdekking komt dat daarover in het Nederlands zo weinig is geschreven.

Ik zie bijna dagelijks lezers op mijn blog binnenkomen die vragen hebben over codependency, wat het is, hoe je het herkent, hoe het ontstaat en hoe je ervan af komt. Het codependentie netwerk is niet alleen een verzamelplek van informatie maar ook een ontmoetingsplek om ervaringen uit te wisselen.

Bewaard onder Codependency

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close