Occupy je eigen leven

Geplaatst op 21 oktober, 2011 

Occupy je eigen leven, je eigen gevoelens en behoeften, je eigen dromen en verlangens, je eigen waarnemingen en oordelen, je eigen overtuigingen en perspectieven, je eigen keuzes en beslissingen, je eigen herinneringen, aannames en verwachtingen. En occupy vooral je eigen pijn en verwondingen.

Bewaard onder Muziek

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Occupy je eigen leven”

  1. Huub Koch on oktober 23rd, 2011 14:24

    Zou er ook nog eens een actie ‘Occupy Nothing!’ komen? 😉

  2. Peter de Kock on oktober 23rd, 2011 14:41

    @Huub: ja, als we zijn opgestegen tot de allerhoogste dimensie 🙂

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close