Kampeertip: het trekkersveldje

Geplaatst op 10 augustus, 2011 

Om optimaal te genieten van het campingvermaak dat ik noemde in ‘De camping als sociaal experiment‘ , kan ik je van harte aanraden om een aantal dagen met je tentje op het trekkersveldje te staan. Op het trekkersveldje heb je namelijk elke dag nieuwe buren en dat staat garant voor elke dag nieuw vermaak. Een bijkomend voordeel is dat je niet erg je best hoeft te doen om te socializen want morgen zijn die aardige buren toch weer weg.

Heb je een grote tent, ga dan vooral niet op het trekkersveldje staan. Het ziet er werkelijk niet uit zo’n grote tent tussen al die kleine trekkerstentjes, het is zoiets als een grote villa midden in een volksbuurt.  Maar waarom zou je trouwens een grote tent willen? Een echte vent slaapt namelijk in een kleine tent.

Bewaard onder Verhaaltjes

Tags: , ,

Reacties

4 Reacties to “Kampeertip: het trekkersveldje”

 1. Es on augustus 10th, 2011 16:17

  🙂 …..en echte mannen kauwen op bijen….

 2. Peter de Kock on augustus 10th, 2011 16:47

  @Es: da’s wel zielig voor die bijtjes, er zijn er al zo weinig.

 3. karin r. on augustus 10th, 2011 21:27

  sorry. ik heb ooit 1x gekrampeerd en doe dit never nooit meer.

 4. Peter de Kock on augustus 11th, 2011 17:30

  @Karin: klinkt als een kampeerervaring die zelfs als je er achteraf op terug kijkt onder het genot van een goed glas en een open haard nog steeds vervelend is 🙂

Laat je reactie achter!