Een bezopen verhaaltje

Geplaatst op 13 mei, 2011 

Ik herinner me een verhaaltje over een alcoholist. Deze alcoholist had een groot probleem, nee, twee grote problemen: alcohol en geldgebrek. Het verhaal gaat dat deze alcoholist samen met een vriend op de stoep langs  een drukke straat loopt. De alcoholist geeft zijn vriend een goed gericht duwtje waardoor deze op straat terecht komt. Het voorbij razende verkeer doet de rest. Terwijl mensen toestromen om te zien wat er is gebeurd, kan de alcoholist nog net de portemonnee uit de broekzak van zijn vriend graaien. Geldprobleem opgelost. Snel naar de kroeg om het andere probleem op te lossen. Tijdelijk natuurlijk.

Ik moet aan dit verhaaltje denken als ik lees wat sommige bedrijven doen om aan geld te komen en waarom ze het doen.

Bewaard onder Actualiteit

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!