Japangevoel

Geplaatst op 15 maart, 2011 

Nee, deze blog gaat niet over hoe erg het is wat er in Japan is gebeurd. Deze blog gaat ook niet over hoe we de Japanners kunnen helpen. Deze blog gaat al helemaal niet over de diepere of hogere betekenis van deze ramp.

Nee, deze blog gaat er ook niet over dat het allemaal al in de sterren stond geschreven wat er in Japan is gebeurd. Deze blog gaat ook niet over welke lessen we hieruit moeten leren. Deze blog gaat al helemaal niet over de wereld die gewoon door draait.

Ik had deze blog willen schrijven over God die nu echt te ver is gegaan met zijn kosmische plan maar ik doe het niet. Ik had iets willen zeggen over het drama infuus dat twitter is geworden na de ramp maar ik zwijg. Ik zou een sarcastisch  stukje kunnen schrijven over al die pijnlichamen die zich te goed doen aan de beelden van de ramp maar dat is me te gemakkelijk. En stil zijn wil ik ook niet want daarvan heb ik na de oproep tot een twitterstilte mijn buik al vol.

Ik wil eigenlijk alleen zeggen hoe ik me voel: machteloos en kwetsbaar.

Bewaard onder Actualiteit

Tags: , ,

Reacties

3 Reacties to “Japangevoel”

  1. Stan Lenssen on maart 17th, 2011 14:10

    Slechts 2 woorden: ik ook.

  2. Jooper on maart 17th, 2011 16:05

    Same here 🙁

  3. Peter de Kock on maart 17th, 2011 17:49

    Bedankt @Stan en @Jooper. Ben blij met jullie reacties want afgaande op wat ik op twitter las, leek iedereen vooral bezig met waar deze blog nou net niet over gaat.

Laat je reactie achter!