Basiskennis van codependentie: gratis e-books

Geplaatst op 8 november, 2010 

In maart dit jaar kreeg ik onverwachts een e-mailtje van iemand die graag met me wilde afspreken om over codependency (in het Nederlands ook wel vertaald als codependentie of medeafhankelijkheid) te praten. Deze meneer had me ontdekt via mijn blog en was bereid helemaal vanuit Doetinchem te komen voor een ontmoeting.

Ik herinner me onze eerste afspraak nog levendig. Binnen 30 seconden nadat we elkaar de hand hadden geschud, legde hij moedig een beschrijving op tafel van zijn zelfonderzoek naar codependency issues. Nou, dan hoef je niet lang aan elkaar te ‘snuffelen’ om tot verbinding en verdieping te komen.

Deze meneer was Henny Bos en na onze eerste afspraak begin dit jaar volgde een tweede afspraak in Doetinchem en  inspirerende telefoongesprekken en e-mailtjes over codependency en het proces van heling.

Wie Henny Bos is en wat hij doet ga ik hier niet vertellen. Dat kun je beter zelf lezen in de twee e-books die hij schreef over codependency. Je kunt ze hier gratis downloaden:

Bewaard onder Codependency

Tags: , , ,

Reacties

Laat je reactie achter!