Mijn actuele weblog top 5

Geplaatst op 18 juni, 2009 

Ik doe graag mee aan de actuele-weblog-top-5-wave die op dit moment over het Internet rolt en die in gang is gezet door Huub Koch. Hier mijn vijf favoriete weblogs van dit moment:

www.paulocoelhoblog.com Een blog boordevol inspiratie. Een prachtig voorbeeld ook van hoe een ondernemer (schrijver) met zijn klanten (lezers) in contact en verbinding is en ze direct betrekt bij zijn onderneming.

www.oplossingsgerichtmanagement.nl Eén van de vele blogs van Coert Visser over wat hij noemt ‘Doen Wat Werkt’.  Een blog die iedere keer weer helpt anders met problemen om te gaan. Voor mij zeer ondersteunend bij elk nieuw stapje dat ik wil zetten.

http://consciousco-creationalcoaching.blogspot.com (blog bestaat helaas niet meer) Blog van waar ik de laatste tijd mijn spirituele aha-momenten vandaan haal. Een blog om veranderingen in mezelf en buiten mezelf vanuit en heel ander perspectief te bekijken en te verwelkomen.

http://www.brigittevantuijl.nl Brigitte weet iedere keer weer rake vragen te stellen als het gaat om te ontdekken wat je echt wilt en hoe je daar werk van kunt maken. Door haar vragen te lezen doen ze op onbewust niveau al hun werk. Haar blog werkt voor mij als een soort van online succes-coach.

http://hemelwandelaar.wordpress.com Omdat ik bijzonder veel respect heb voor hoe Gertrud Althausen haar droom realiseert, de droom van een gezonde spirituele praktijk. Zij komt altijd weer met haarscherpe gezichtspunten als het gaat om wat er op zielsniveau leeft en speelt.

Bewaard onder Bloggen

Tags: , , ,

Reacties

Laat je reactie achter!