KvK goes Web 2.0

Geplaatst op 19 februari, 2009 

Ik vond de Kamer van Koophandel vroeger wat naamgeving betreft één van de meest dinosaurus-achtige organisaties die ik me maar kon voorstellen. ‘Kamer van Koophandel’ klonk voor mij als een woord uit de tijd van de VOC.

Maar niks is minder waar. Ik ben zeer tevreden over de ondersteuning die ik van de KvK heb gekregen en maak nog regelmatig met plezier gebruik van hun startersnetwerk voor startende ondernemers. En als ik met nieuwe ideeën aan kom zetten waar ik nog wat onzeker over ben dan krijg ik bemoedigend te horen om het toch vooral te ondernemen.

Sinds kort  heeft de KvK  een interesant initiatief genomen door een web 2.0 applicatie te lanceren met de naam Hallo! ,een zakelijke community voor ondernemers. Via Hallo! kun je:

Kortom, de KvK goes web 2.0. Ik ben benieuwd of ik de KvK binnenkort ook op Twitter zie verschijnen want dat zou helemaal een hippe boel zijn.

Bewaard onder Ondernemen

Tags: , ,

Reacties

Een Reactie to “KvK goes Web 2.0”

  1. Van mening veranderd : Zwerven door het alledaagse on mei 28th, 2010 20:43

    […] vorig jaar schreef ik in ‘KvK goes Web 2.0‘ nog dat ik zo tevreden was over de Kamer van Koophandel en dat het helemaal geen […]

Laat je reactie achter!