KvK goes Web 2.0

Geplaatst op 19 februari, 2009 

Ik vond de Kamer van Koophandel vroeger wat naamgeving betreft één van de meest dinosaurus-achtige organisaties die ik me maar kon voorstellen. ‘Kamer van Koophandel’ klonk voor mij als een woord uit de tijd van de VOC.

Maar niks is minder waar. Ik ben zeer tevreden over de ondersteuning die ik van de KvK heb gekregen en maak nog regelmatig met plezier gebruik van hun startersnetwerk voor startende ondernemers. En als ik met nieuwe ideeën aan kom zetten waar ik nog wat onzeker over ben dan krijg ik bemoedigend te horen om het toch vooral te ondernemen.

Sinds kort  heeft de KvK  een interesant initiatief genomen door een web 2.0 applicatie te lanceren met de naam Hallo! ,een zakelijke community voor ondernemers. Via Hallo! kun je:

Kortom, de KvK goes web 2.0. Ik ben benieuwd of ik de KvK binnenkort ook op Twitter zie verschijnen want dat zou helemaal een hippe boel zijn.

Bewaard onder Ondernemen

Tags: , ,

Reacties

Reacties gesloten.

Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close