Het plein van de hemelse vrede en oorlog

Geplaatst op 14 februari, 2009 

In de  jaren 70 van de vorige eeuw gebeurde het allemaal op het plein van de hemelse vrede en oorlog.

Er werd oorlog gevoerd en vrede gesloten. Één woord was voldoende voor oorlog en een lach genoeg voor de vrede. Er werden Europacup finales gespeeld, gewonnen en verloren. Voetballen waar het kon maar niet mocht. Er werden brandjes gesticht en ook weer geblust. Er werd gespeeld en gevochten. Vrienden en vijanden. Dronkaards werden bespot en de muzikanten aanbeden. Er was liefde en er was haat, moed en angst, vreugde en verdriet. Er werd geleefd en soms ging er iemand dood. God was er boos en wreed en de duivel nog erger.

Het plein was zo groot en de wereld zo klein. Hyves was in die tijd een plein.

Dag plein.

Bewaard onder Persoonlijk

Reacties

Een Reactie to “Het plein van de hemelse vrede en oorlog”

  1. Mijn plein | Peter’s weblog on september 26th, 2009 14:57

    […] Lees ook: Het plein van de hemelse vrede en oorlog […]

Laat je reactie achter!