Waar wonen dromen?

Geplaatst op 5 februari, 2009 

‘Dromen wonen in mijn hoofd’ las ik in het voorbijgaan op de muur op het station.

Waar wonen mijn dromen eigenlijk? Vroeger woonden mijn dromen ook in mijn hoofd maar daar heb ik ze zal een tijdje niet meer aangetroffen.

Dromen willen op een dag ook wel eens wat anders dan alleen maar droom zijn. Ze willen avontuur, ze willen werkelijkheid worden! En daarvoor hebben ze een vruchtbare omgeving nodig waar ze tot leven kunnen komen.

En daarom zijn mijn dromen een paar jaar geleden verhuisd. Naar mijn ziel.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close