Vacatures

Geplaatst op 16 januari, 2009 

Gezocht: dappere zielen die willen incarneren.
Taak: liefde en licht brengen.
Standplaats: planeet aarde.

Functie omschrijving:
Als ziel incarneer je in een mensenlichaam en heb je voortdurend te maken met allerlei gevoelens en behoeften en een continue stroom van gedachten. Er is vaak geen touw aan vast te knopen aan wat je voelt en denkt maar het is wel de bedoeling dat je dat leert en onder de knie krijgt. Eenmaal in je mensenlichaam vergeet je dat je een ziel bent. Je zult je zelfs gaan afvragen wie je bent en wat je op aarde doet maar dat is een goed teken want het is het begin van je werkelijke taak: liefde en licht brengen op aarde. Dat lijkt gemakkelijker dan het is want je zult te maken krijgen met allerlei mensen die zeggen precies te weten wat jij moet doen en wat jij moet geloven. Sommigen gaan hierin erg ver. Je krijgt vanuit de spirituele wereld alle bagage mee die je nodig hebt om je taak te vervullen maar daar heb je voorlopig niets aan omdat je zult denken dat je een mens bent en dat het je enige taak is naar school te gaan, trouwen, kinderen krijgen, werken, met pensioen gaan, en dood gaan.

Wij bieden:
Een boeiende functie met uitstekende carrière kansen op een planeet die nogal respectloos wordt behandeld. Een unieke werkomgeving: planeet aarde; makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Vanzelfsprekend hoort bij deze boeiende functie een aantrekkelijk salaris dat varieert van enkele Euro’s per maand tot vele miljoenen Euro’s per maand, afhankelijk van in welk werelddeel en in welke familie je incarneert. Extra bonussen zijn mogelijk in de vorm van zogenaamde bonuservaringen zoals geweld, haat en hebzucht.

Interesse?
Vraag, bel of mail God.

Bewaard onder Verhaaltjes

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!