Dodenherdenking

Geplaatst op 5 januari, 2009 

Over een maand of vier is het weer dodenherdenking. We herdenken dan alle burgers en militairen van het Koninkrijk der Nederlanden die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

Ik wil deze ‘doelgroep’ graag uitbreiden met een vergeten groep ‘doden’: de vermoorde innerlijke zelven. Wereldwijd worden de innerlijke zelven zodanig wreed behandeld dat de innerlijke dood erop volgt. Het fysieke lichaam kan dan nog wel even voortbestaan maar echt leven doet het niet meer. Het innerlijk zelf is dood. Dus laten we deze zielen ook herdenken op 4 mei.

Bewaard onder Mening

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close