Paddo’s, UMTS en veel geld

Geplaatst op 29 december, 2008 

De overheid wil paddo’s verbieden omdat ze risicovol zouden zijn. Over de vermeende risico’s van paddo’s en over de incidenten die aanleiding waren voor het verbod wordt nog volop gediscussieeerd. Een ander product wat zeker ook risicovol genoemd kan worden, is UMTS. Belangrijk te vermelden dat de overheid aan de UMTS veiling zo’n zes miljard gulden heeft verdiend.

Vraagje: zou de overheid de paddo’s ook verbieden als het eerst zes miljard heeft verdiend aan het verkopen van ‘Paddo licenties’ ?

Vraagje: zal de overheid, nu het paddo’s heeft verboden omdat ze risicovol zijn, ook UMTS verbieden?

Bewaard onder Actualiteit, Mening

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close