There must be something wrong boys

Geplaatst op 22 december, 2008 

De overstelpende berichten over de rampspoed waar de mensheid volgens de media op af koerst heeft ook een voordeel: het blaast de doemmuziek uit de jaren 80 weer nieuw leven in.  Zo heeft elk nadeel z’n voordeel en krijgen we gelukkig weer gave muziek te horen. 

The Chameleons – Up the down escalator

“There must be something wrong boys. Obnoxious action, obnoxious results”

Bewaard onder Muziek

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close