The dance of wounded souls

Geplaatst op 6 januari, 2008 

Robert Burney definieert in zijn boek ‘Codependence, the   dance  of wounded souls’ emotioneel geweld als verminking van  hart en ziel. Dat betekent erkenning voor de diepgaande gevolgen van emotioneel geweld, gevolgen die op een wereldwijde schaal zichtbaar zijn.

Robert Burney schrijft dat we allemaal spirituele wezens zijn die hier op aarde een menselijke ervaring hebben. We zijn verwond door in een menselijk lichaam hier op aarde te komen in een omgeving die spiritueel vijandig is, al duidenden jaren lang.

Maar de omstandigheden zijn aan het veranderen, de dans zoals hij het noemt, is aan het veranderen. Er is een transformerend proces van heling aan de gang.

Het prespectief dat we perfecte spirituele wezens zijn betekent een enorme verschuiving in ons bewustzijn. Een bevrijding ook van alle tot mislukking gedoemde pogingen om perfecte mensen te zijn. We hoeven niet langer dysfunctionele overtuigingen te volgen om datgene te verdienen dat we in werkelijkheid al zijn. De Waarheid is dat we al perfecte spirituele wezens zijn.

Bewaard onder Boeken, Codependency, spiritualiteit

Tags: , ,

Reacties

Een Reactie to “The dance of wounded souls”

  1. Leven in een gigantische lasagneschotel | Peter’s weblog on november 4th, 2009 21:18

    […] The dance of wounded souls […]

Laat je reactie achter!