De kracht van een verhaal

Geplaatst op 26 oktober, 2009 

In alles zit een verhaal: van een toevallige ontmoeting met een goeroe tot een meneer die in een afvalcontainer graait.   Zelfs in een doodnormale man zit een verhaal.  En waarom is dat? Omdat we verhalenvertellers zijn. De één schrijft het op, de ander fotografeert het, weer een ander vertelt het op straat tijdens het boodschappen doen en iedereen heeft ze in het hoofd: verhaaltjes. Zelfs ’s nachts.

Verhalen moeten wel een ongelooflijke kracht hebben, en dat hebben ze. Kijk zelf maar:

 

Bewaard onder Mening

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close