Succes Strategieën

Geplaatst op 15 juli, 2009 

Vanochtend las ik het artikel ‘10 Powerful Success Strategies‘ van Craig Harper. Een leuk geschreven artikeltje met aan het eind een prachtig statement om te zijn zoals het water. Statisch zijn in een dynamische wereld, zo schrijft Craig, is een recept voor rampspoed. Om dit statement kracht bij te zetten schrijft hij verder:

Statues don’t succeed, they just get crapped on. Watch out for the pigeons.

Wat ik ook een hele aardige vond is om te weten was succes is, wat het voor jou is, hoe het er voor jou uitziet. Succes kan namelijk voor iedereen verschillend zijn. Om dit te verhelderen geeft hij het volgende voorbeeld:

…one person’s success (a pregnancy for example) might be another person’s catastrophe.

Duidelijk toch?

Bewaard onder Citaten

Tags:

Reacties

Laat je reactie achter!