Nu je er niet meer bent: bedankt broeder

Geplaatst op 15 oktober, 2022 

De laatste keer dat ik je zag was afgelopen zomer. Een feestje zoals ik dat van andere jaren ken, werd het die avond helaas niet want je had veel pijn en dacht er met wat fysiotherapie weer bovenop te komen.

Helaas had jouw pijn een oorzaak die niet veel later je hele lichaam opeiste. Nu ik dit schrijf ben je er helaas niet meer.

Als ik aan kwam wandelen scande ik altijd vlug alle gezichten, of mijn vrienden er  ook waren. Als jij er was, wist ik dat het een heerlijke avond zou worden.

Muziek was jouw ding. Telefoon in de asbak om die als versterker te gebruiken om via je horloge uit je oneindige playlist de nummers te kiezen waar je ons op wilde trakteren.

De laatste foto herinnering die ik van je heb

Als ik volgende zomer weer gezichten scan, is dat van jou er niet meer bij. Ik heb het daar een beetje moeilijk mee want ik had gerekend op een wonder, jou volgend jaar weer als vanouds in je rol als terras-dj te zien.

Ik hoop dat ik je al die keren dat jij er was, met mijn plezier heb kunnen duidelijk maken wat jij voor mij betekende. Ik ga jou missen broeder. Dank je wel.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Nu je er niet meer bent: bedankt broeder”

  1. Ingrid on oktober 15th, 2022 21:38

    Ik had een hartje en 2 gevouwen handen tegen elkaar gestuurd en nu zie ik alleen 3 vraagtekens het scherm! Dat was niet de bedoeling dat snap je wel. Ik probeer het nog een keer. ???

  2. Peter de Kock on oktober 16th, 2022 14:54

    @Ingrid: dank je wel, de boodschap is ondanks wat ’tegenwerking’ van WordPress luid en duidelijk overgekomen hoor.

Laat je reactie achter!