DIY vuilniszakkenklem

Geplaatst op 1 juli, 2022 

Je kent ze vast wel, die plekken waarvan je denkt: hier zou nou echt een vuilnisbak moeten staan. En die is er dan niet met als gevolg afval op plekken waar het niet thuis hoort.

Vorige week zaterdag liet Hans van den Herik ons tijdens de napraat van de ZAPzaterdag (samen zwerfafval opruimen in Oosterheide op de laatste zaterdag van de maand) zien welke oplossing hij daarvoor bedacht heeft.

Een oplossing die niet alleen eenvoudig is om zelf te maken (lang leve het Do It Yourself) maar ook erg goedkoop want wat heb je ervoor nodig: een stukje PVC buis, twee kabelbindertjes (tiewraps), een vuilniszak en een heel klein beetje handigheid.

Bewaard onder Onze wijk

Tags: , ,

Reacties

4 Reacties to “DIY vuilniszakkenklem”

 1. Walther on juli 1st, 2022 19:22

  Leuk weer eens wat te lezen van je…

 2. Peter de Kock on juli 1st, 2022 19:25

  @Walther: Merci. Net als vele anderen ben ik de afgelopen twee jaar andere keuzes gaan maken en zijn interesses veranderd. Best vreemd zo af en toe om dat te ervaren, zo van: WTF is er allemaal gebeurd.

 3. Huub Koch on juli 1st, 2022 19:55

  Grappig dat jij Hans van den Herik kent. Tja, Oosterhout natuurlijk. Lide en ik gingen jarenlang wekelijks naar zijn Shiatsu massages in Djoj in Rotterdam (nu verkocht en afgebroken). Inmiddels al weer tien jaar geleden en langer. Keep the good work going ‘bro’.

 4. Peter de Kock on juli 2nd, 2022 12:57

  @Huub: wat een klein wereldje. Hans is al enkele jaren van de partij als we zwerfafval gaan opruimen, zo heb ik hem leren kennen.

Laat je reactie achter!