Herman en Henk

Geplaatst op 27 oktober, 2019 

Het Floralia Park was dit jaar een van onze geliefde plekken in Oosterheide om af te spreken voor een rondje zwerfafval opruimen.

Afgelopen zaterdag voor de laatste keer dit jaar. Niet omdat het Floralia Park ermee kapt, zeker niet nee. Hopelijk kapt het Floralia Park er nooit mee en als onze gemeenteraad dat binnenkort ook vindt, gaan op deze mooie plek in Oosterheide nog heel veel prachtige dingen gebeuren. Het park gaat in winterrust wat betekent dat het de komende maanden alleen doordeweeks open is.

Het is niet zo moeilijk om likes, hartjes, ooohs en aaahs te verzamelen door zwerfafval op te ruimen. Een opgeruimd plastic flesje of blikje is vaak al genoeg voor een ‘goed bezig‘.

Ik wilde het dit keer eens hebben over de mensen die al die likes en hartjes en goed bezig net zo goed verdienen zoals Herman en Henk van het Floralia Park:

.

Het Floralia Park is een prachtige plek maar dat we er zo graag afspreken komt vooral door de vele vrijwilligers die deze plek zo bijzonder maken. Herman, Henk, bedankt voor jullie gastvrijheid, bakkies koffie, warme worstenbroodjes en vooral jullie warme persoonlijkheid.

In het voorjaar komen we graag weer bij jullie terug.

Bewaard onder Onze wijk

Tags: , , ,

Reacties

Laat je reactie achter!