Bijenlint Oosterheide 2019 editie

Geplaatst op 6 april, 2019 

Op 22 april is het weer tijd voor de landelijke zaaidag, een evenement ter promotie van het inzaaien van bloemen voor bijen, hommels, vlinders en tal van andere bestuivers.

In Oosterheide wordt er enkele dagen eerder al ingezaaid en wel op vrijdag 19 april.

Team bijenlint Oosterheide 2018

Vanaf 14:00 uur gaan de zaadjes voor de 2019 editie van het bijenlint Oosterheide de grond in, dit keer op initiatief van het bijenhoudersgilde Oosterhout. Het zaaiklaar maken van het inmiddels bekende bijenveldje naast activiteitencentrum de Bunthoef is in de vertrouwde handen van MidZuid Oosterhout.

Wil je zelf ook een bijdrage leveren aan het bijenlint? Ik kan je de bloemenzaden van de bijenstichting aanbevelen. Voor een paar EURO kun je al flink wat vierkante meters bijenlint inzaaien. Nuttig? Ja. Mooi? Ja. Doen? Ja.

Bewaard onder Onze wijk

Tags: ,

Reacties

Laat je reactie achter!