Uitvinden sucks

Geplaatst op 28 februari, 2018 

Er is een route en die ligt in je hart, daar moet je het mee doen Er is een weg en die heet vertrouwen, daar moet je het mee doen. Meer is er niet maar teveel om alles bij hetzelfde te laten en genoeg jezelf opnieuw uit te vinden.

Dat ding waar ik deze tekst op zit te tikken, dat wereldwijde netwerk dat ervoor zorgt dat iedereen die dat wil dit kan lezen, allemaal het gevolg van uitvindingen. Uitvindingen zijn geweldig, sure. Maar het uitvinden zelf, dat proces, dat is halleluja heel andere spacekoek.

Geen weg, geen routekaart, geen succesgarantie. Er is helemaal niks en van al dat niks iets maken dat is het ware uitvinden. Uitvindingen rule maar uitvinden sucks. Het is onzeker, doet pijn, is beangstigend en verdrietig ook. Je begint eraan omdat je niet anders kan, omdat je niets liever wilt dan naar die uitvinding toe worstelen, dwars door gevoelens en obstakels heen.

En dan ineens zie je het, dat hoewel het proces niet altijd even makkelijk is, het ongelooflijk rijk is aan alles wat je onderweg nodig hebt. Je ontvangt pas als je iets nodig hebt, niet eerder en niet later en dan ook nog in een vorm die je niet verwacht.

Je moet erop vertrouwen, misschien is dat wel wat zo’n proces zo lastig maakt, vertrouwen. Vertrouwen vanuit je hoofd, ja dat is pain in the ass. Maar vertrouwen vanuit je hart, ja ho, dat opent een nieuwe wereld.

Welkom nieuwe wereld.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: , ,

Reacties

4 Reacties to “Uitvinden sucks”

 1. Rob Alberts on maart 2nd, 2018 10:25

  Een nieuwe wereld en een nieuwe dag.

  De kansen liggen voor het oppakken.

  Vrolijke en optimistische groet,

 2. Peter de Kock on maart 2nd, 2018 22:27

  @Rob, Ik stroop de mouwen nog eens op 🙂 Goed weekend Rob.

 3. Daan on maart 5th, 2018 14:18

  Dat beloofd wat voor de toekomst!
  Welkom en goede reis!

 4. Peter de Kock on maart 5th, 2018 18:57

  @Daan: Dank je wel, ik zal mijn reiservaringen graag met je delen.

Laat je reactie achter!