Verbeelding brengt je overal

Geplaatst op 28 december, 2017 

Dit is ‘m dan dames en heren, de tas vol boeken voor de minibieb Oosterheide:

Een donatie van Fabiola, haar tas vol boeken mocht ik eerder deze maand uit Middelburg meenemen voor de de minibieb Oosterheide. Deze boeken arriveren hier in een wijk waar ze verslonden worden, waar boeken enkele dagen in de minibieb bivakkeren voordat ze overgaan in andere handen en opnieuw gelezen en gedeeld worden.

Een bibliotheek hebben we hier helaas niet meer, die is twee jaar geleden gesloten maar aan verbeelding hier gelukkig geen gebrek. Aan mensen met een groot hart ook niet, sommigen wonen niet eens in Oosterheide maar hebben zich er in hun hart wel mee verbonden: bedankt Fabiola.

Bewaard onder Fotobloggen

Tags: , , , ,

Reacties

2 Reacties to “Verbeelding brengt je overal”

  1. Ingrid on december 28th, 2017 15:23

    Ook bedankt namens Kindcentrum De en Ontdekking en Ingrid.

  2. Peter de Kock on december 28th, 2017 20:47

    @Ingrid: mooie aanvulling, bedankt.

Laat je reactie achter!