Even ontsnappen

Geplaatst op 23 oktober, 2016 

Ik kan niet aan mijzelf ontsnappen zong Adrian Borland in ‘I can’t escape myself‘. Gelijk had ie en daarom kun je ook maar beter goede vrienden worden met jezelf en is dat nog belangrijker dan goede vrienden worden met anderen.

Vrijdagavond speelden in de Mezz, in samenwerking met Onderstroom Breda, drie straffe Belgische bands: Grimmsons, Partisan en Tangled Horns. Qua hardheid en ook naar mijn voorkeur was een logische volgorde geweest: Patisan, Tangled Horns en als laatste Grimmsons.

Maar OK, Grimmsons moest aftrappen en deed dat zo ongelooflijk hard, intens en met overgave, dat het een half uur wel mogelijk leek om even aan jezelf te ontspannen. Voor die teleurstelling, die worsteling, dat gevoel of waar je die avond ook mee rondliep: tijdens dat ene half uur wat daar amper ruimte voor want die werd grondig ingenomen door een vette bak met goeie herrie.

Bewaard onder Muziek

Tags: ,

Reacties

4 Reacties to “Even ontsnappen”

 1. Walther on oktober 23rd, 2016 12:09

  Whaaaaaahhhh.. :'(

  Ik vond het al erg genoeg dat ik niet meekon.. nu nog even inwrijven met een blogje ook!

 2. Peter de Kock on oktober 23rd, 2016 17:43

  @Walther: Je had het volgens mij ook geweldig gevonden, met of zonder oordopjes.

 3. Michael Minneboo on oktober 26th, 2016 11:53

  Goed om te lezen dat je een fijne avond hebt gehad, peter. Ik vind vooral het nummer Mary fijn klinken. Verder ken ik de band eigenlijk niet, maar zoals je weet is dit ook niet helemaal mijn kopje thee.

 4. Peter de Kock on oktober 26th, 2016 16:56

  @Michael: Weet ik (kopje thee)… Waarom ik misschien juist op deze band viel is dat een aantal dingen er de laatste tijd nogal intens aan toegaat en deze band weerspiegelt dat als geen ander.

Laat je reactie achter!