Doen alsof

Geplaatst op 6 maart, 2016 

Zaterdagmiddag mochten Sander, Leo, en ik in het ORTS programma Oosterhout Vandaag op Zaterdag een half uurtje vertellen over onze gekte voor muziek. Gastheer Peter de Hoogh stelde de vragen en de gekte deed de rest.

We mochten ieder één liedje uitkiezen voor de uitzending. Onmogelijk natuurlijk maar vooruit, het werd voor mij Life of Agony ‘Let’s pretend’.

Ja zeg, laten we doen alsof je van me houdt, laten we doen alsof je me kent. Ik vind het hartverscheurend en daarom mijn keuze want muziek moet je niet alleen raken, het moet je omver blazen.

Bewaard onder Muziek

Reacties

4 Reacties to “Doen alsof”

 1. Henny Bos on maart 6th, 2016 04:19

  Hallo Peter
  Doen alsof is een methode om tot echtheid te komen Amerikanen zeggen: ‘Fake it till You make it!’

 2. Peter de Kock on maart 6th, 2016 16:34

  @Henny: Misschien had ik iets maar over dit nummer moeten vertellen want het gaat over een moeder die onder invloed van drugs haar zoon niet kent. De zoon, zanger van dit nummer, gebruikt naar mijn idee de pijn om die via kunst tot uiting te brengen. Als je het mij vraagt is dat helend.

 3. Michael Minneboo on maart 8th, 2016 18:03

  Mooi nummer, Peter.

 4. Peter de Kock on maart 8th, 2016 20:58

  @Mike: Thx. Ik had 6 CD’s mee naar de studio om ter plaatse pas te beslissen. Ik had er ook een paar bij omwille van de herinneringen die ermee verbonden zijn. Een beetje zoals jij verhalen bij Prince hebt.

Laat je reactie achter!