Januari, son of a bitch

Geplaatst op 28 januari, 2016 

Dagen die voelen als anderhalve dagen,
nachten die voelen als halve nachten.

Maand waar maar geen einde aan komt. Hoe lang geleden was het Nieuwjaarsdag? 7 weken, 8 weken? Ik geloof het meteen.

Januari, son of a bitch. Maandag ben je dood.

 

Bewaard onder Persoonlijk

Tags:

Reacties

6 Reacties to “Januari, son of a bitch”

 1. Daan de tekenaar on januari 29th, 2016 16:22

  ik ben aan het wachten op het einde van deze werkdag…. die kruipt ook tergend langzaam en mijn zenuwen zijn ondertussen kapot aan het gaan. Ik heb waarschijnlijk geen nieuwe baan per 1 maart.. maar misschien wel dan per 1 april… maar misschien ook niet…. ontslagbrief zit al wel in mijn tas, maar dien hem niet in als ik geen nieuwe baan heb natuurlijk.. ze zouden voor vijf uur wat laten weten… tik.. tik.. tik.. tik..

 2. Peter de Kock on januari 29th, 2016 19:57

  @Daan: Typisch verschijnsel voor januari, niet mijn maand maar hopelijk alsnog wel de jouwe. In ieder geval een goed weekend toegewenst. En een mooie job natuurlijk.

 3. Ingrid on januari 29th, 2016 20:06

  Nooit gesnapt net zoals ik “blue monday” niet snap. Ik heb goede dagen en slechte dagen maar dat kan ook in augustus zijn! 😉 Ik vind januari wel een hele drukke maand, net als december maar dat komt ook door de verjaardagen. En dat is ook wel iets om heel dankbaar voor te zijn: in goede gezondheid partner en dochter weer een jaartje erbij. En dan bij dochter die met haar hele wezen geniet van haar verjaardag! Daar geniet ik dan weer van!

 4. Peter de Kock on januari 30th, 2016 09:56

  @Ingrid: Blue Monday is bedacht door de reisbranche om in januari alvast veel vakantiereizen te verkopen.

 5. Jooper on januari 31st, 2016 22:15

  Haha, zo herkenbaar dit 🙂 Mijn lijf schreeuwt om meer licht, en m’n ogen willen groene bladeren aan de boom en lammetjes in de wei. Klaar met dit grijze gedoe!

 6. Peter de Kock on februari 1st, 2016 20:20

  @Jooper: Dat zou best wel eens de verklaring kunnen zijn. Jee wat een maand zeg, hopelijk is februari beter.

Laat je reactie achter!