Zakelijk bloggen als excuus

Geplaatst op 24 april, 2015 

Zakelijk bloggen is een frats uit de systeemwereld, de wereld waar het menselijke zoveel mogelijk is uitgebannen omwille van efficiency en rendement. Jezelf verschuilen achter zakelijk bloggen of achter zakelijk gebruik van social media is een excuus het menselijke achter de gordijnen te verstoppen. Anders gezegd: het is angst.

Ik heb blogs geschreven die echt ruk zijn. Zeg het me maar na zakelijke bloggers, dat jullie blogs hebben geschreven die ook echt ruk zijn.

Bloggen is het ding, zakelijk bloggen het excuus.

Bewaard onder Bloggen

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Zakelijk bloggen als excuus”

  1. Daan de tekenaar on april 28th, 2015 10:16

    De Tien redenen waarom je blog ruk is: zakelijk bloggen.. Cardinal Biggles, fetch me the soft cushion!

  2. Peter de Kock on april 28th, 2015 20:54

    @Daan: Jij had laatst ook een leuke blog over dit onderwerp. Wat ik bij veel organisaties en bedrijven zie is dat ze via social media niet terug reageren als je iets vraagt of zegt. Dan zit daar aan de andere kant een plugin automatisch wat dingetjes te posten. Ja, lekker contact maken zo, lekker menselijk.

Laat je reactie achter!