I love parken

Geplaatst op 5 april, 2015 

Oosterhout is echt geen grote stad en toch zijn er nog een heleboel mooie plekjes waar ik nog niet ben geweest. Neem nou het Lukwelpark. Ik fiets er elke week meerdere keren voorbij maar even afstappen en er een wandeling maken….. Vandaag dus.

Veel water en mooie hoogteverschillen. Lag er maar sneeuw, dan gingen we hier sleeën, die gedachte. En dat onder een heerlijke voorjaarszon.

Ook veel loslopende honden. Niks op tegen in een losloopgebied. Wel iets tegen baasjes die hun hond de baas laten zijn. Hoe vaak kun je ‘KOM HIERRRRRR!‘ roepen voordat je het idee hebt voor lul te staan? Best vaak.

Lukwelpark

Ik snap die paniek over toenemende leegstand niet zo goed. Steden zijn aan het veranderen, misschien in een richting die we vrezen omdat deze zo anders is dan we gewend zijn. Het mag allemaal wel wat minder strak en netjes en wat natuurlijker en chaotischer. Als we echt niet weten wat we met lege plekken in onze stad aanmoeten, laten we er dan parken aanleggen.

Bewaard onder Fotobloggen

Tags: , ,

Reacties

Laat je reactie achter!