Mooie en grote dromen toegewenst

Geplaatst op 1 januari, 2015 

De beste wensen… Gelukkig Nieuwjaar…  Een beetje handen schudden en wat zoenen erbij en dat moet dan de magie brengen voor het nieuwe jaar.

Die magie kunnen we een betere dienst bewijzen: niet door elkaar naar goede voornemens te vragen maar naar grote en mooie dromen voor het nieuwe jaar. De grootste die ik op dit moment kan bedenken is deze:

Leven in harmonie en respect met elkaar en de planeet.

Vertaald naar wat kleiners en dichter bij huis zou het mij enorm helpen als de verschillende werelden waar ik me in beweeg als prachtige puzzelstukjes in elkaar passen en dat als ik het plaatje zie er met verwondering een oude en misschien al lang vergeten droom in herken.

Mooie en grote dromen toegewenst.

En voor als je dit te groot vindt om te behappen, lees dan van een jaar geleden Al die grote wensen. Ik zei toch dat ik me in verschillende werelden beweeg 🙂

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: ,

Reacties

2 Reacties to “Mooie en grote dromen toegewenst”

  1. Huub Koch on januari 2nd, 2015 01:10

    Sweet dreams Peter!

  2. Peter de Kock on januari 2nd, 2015 09:18

    @Huub: In progress Huub…

Laat je reactie achter!