Praten en niks doen

Geplaatst op 24 oktober, 2014 

Er is nog wel het een en ander mis in de wijk, dingen die echt beter en leuker kunnen, laten we erover praten.

En dan praten we erover. Over wat er mis is en hoe het anders kan. En dan zijn we klaar met praten en gaan we naar huis. Zijn we erg betrokken geweest bij ons eigen wijkje en daarom weten we zo goed wat er mis is en hoe het anders kan. We zien het met arendsogen, weten het met miljarden hersencellen en bespreken het met duizenden woorden.

De volgende dag is alles zoals het gisteren was en volgende week ook en volgende maand ook en volgend jaar ook.

Maar met arendsogen blijven we alles volgen en met miljarden hersencellen alles verbeteren en met steeds meer woorden alles bespreken, tot we er zo moe van worden dat we alle redenen van de wereld hebben ons belangrijkste gereedschap niet te gebruiken.

Goed weekend allemaal.

Bewaard onder Mening

Tags:

Reacties

Een Reactie to “Praten en niks doen”

  1. Ingrid on november 13th, 2014 09:49

    Helemaal niks mis met praten anders kom je niets van elkaar te weten. Maar bij praten kan het niet blijven, daarna gewoon doen!

Laat je reactie achter!