Vooruitkijken naar motorvakantie

Geplaatst op 19 juli, 2014 

Terwijl de motorvakantie 2014 nog niet eens is begonnen, kijk ik met nieuwsgierigheid alvast vooruit naar de edities van 2015 en 2016.

Die van 2015 wordt een bijzondere omdat het de tiende is. Ga ik dan ook daadwerkelijk alle motoravonturen bundelen met als titel ‘Motorpeinzingen‘? Vorig jaar leek me dat nog een leuk idee. Het enthousiasme is nu wat minder maar wie weet hoe dat oplaait als ik er weer middenin zit.

De mogelijkheid bestaat om de tiende motorvakantie samen met een fantastische fotograaf vast te leggen: hij de foto’s en ik de verhaaltjes. Moet alleen die fantastische fotograaf nog wel even zijn motorrijbewijs halen. Lukt dat nog voor de zomer van 2015? Het maakt me eigenlijk niks uit: 2016 is er ook een mooi jaar voor.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags:

Reacties

7 Reacties to “Vooruitkijken naar motorvakantie”

 1. Michael Minneboo on juli 25th, 2014 14:47

  Peter, ik vind het mooi dat je ieder jaar voor jezelf een periode hebt gereserveerd waarin je even lekker los van je leven op pad kan om nieuwe dingen of oude dingen te ontdekken. Eigenlijk zou iedereen dat moeten doen, juist ook mensen met een druk gezinsleven. Even los van de rest op pad.

  Hoe wil je trouwens je motoravonturen gaan bundelen? Wordt het een ebook of juist lekker eentje van papier?

 2. Peter de Kock on juli 28th, 2014 22:35

  @Michael: Precies, motorvakantie is veel meer dan motorrijden en vakantie, het is een retraite. Veel leuker dan naar een klooster 🙂 Of en hoe ik de verhalen ga bundelen zie ik volgend jaar wel. Ik denk op dit moment eerder aan een ebook dan aan papier.

 3. Huub Koch on juli 27th, 2014 14:43

  Leuk onderwerp om eens over te bomen onder het genot van een hapje en een drankje.

 4. Peter de Kock on juli 28th, 2014 22:36

  @Huub: Dat vind ik ook, ik ga je mailen…

 5. Daan de tekenaar on juli 30th, 2014 13:44

  Zelf een cursus fotografie volgen en daarmee ook niet de insteek van je retraite veranderen door een extra motorganger mee te nemen.

 6. Huub Koch on juli 30th, 2014 13:59

  of combineren, ben 4 jaar docent fotografie geweest

 7. Peter de Kock on juli 30th, 2014 20:56

  @Daan, @Huub: Dat is ook een mogelijkheid. Nog een jaar te gaan, tegen die tijd zie ik wel weer. Hopelijk kan ik binnenkort beginnen met de blogs over de editie van dit jaar. Ook daar zitten wat foto’s bij.

Laat je reactie achter!