Wijkteachings

Geplaatst op 13 mei, 2014 

Wijkteachings part 1.

Dat de wijk me nadrukkelijk uitnodigt om uit mijn comfort zone te komen door om hulp te vragen. Ik vraag erop los. Alles. Van een vrachtwagen vol compost tot een machine waarvan ik het bestaan niet kende: een graszodensnijder.

Bewaard onder Persoonlijk

Tags: , , ,

Reacties

2 Reacties to “Wijkteachings”

  1. Ingrid on mei 14th, 2014 21:16

    Heel goed, ik zie hierbij heel veel creativiteit! En ik steun erop los! (hoewel dat niet altijd zo wordt gezien)

  2. Peter de Kock on mei 14th, 2014 22:23

    @Ingrid: dank je wel voor alle steun en het supporteren.

Laat je reactie achter!
Deze blog maakt gebruik van cookies Privacy informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close